Metin2 Királyságok

A Chunjo-Császársága kontinens nyugati részében helyezkedik el. Ez egy Theoctartikus birodalom amit a lelki vezetők irányítanak.
A Yoon-Young császár által alapított (kékek), egy kuzinjával és feleségével vezette a királyságot. Óriási bűvös hatalmak segítettek nekik időben felfedezni a Metin kövek fenyegetését. A Lelki vezetők többszöri figyelmeztetése ellenére is figyelmen kívül hagyták, a Metin kövek ellen irányuló beavatkozásokat. Ezért a korábbi császárt és családját száműzték a birodalom területéről és a tanács vezeti a közösségét egy lázadásba a korábbi birodalom ellen.
A korábbi birodalom felbomlása után Chunjo még mindig egy nyílt háborúval van elfoglalva és ez a keleti és déli birodalmak. A céljuk: Átvenni az irányítást az egész kontinens felett és legyőzni a Metin kövek növekvő erejét.

A Jinno-Császárság, a kontinens keleti részében helyezkedik el. Ezt a birodalmat katonai erők alapították a lakosság agresszív viselkedése és harciassága miatt.
A Jinno-Császárság vezetője Ee-Ryoong, az utolsó császár fia. Azt hiszi, hogy le tudja igázni a korábbi birodalmat hadserege erejével.
A Metin kövektől való fenyegetéseket figyelmen kívül hagyta a császár fia. De titokban Ee-Ryoong megpróbálja kihasználni a Metin kövek kiváltotta félelmet és zűrzavart, hogy elfoglalja a birodalmat és véghez vigye aljas tervét.
A Shinsoo-Császárság, a kontinens déli részében helyezkedik el. A lakosság fő tevékenysége a kereskedelem.
A korábbi birodalom felbomlása után alapította Yoon-Yoing, kereskedelemi céllal, amit gyorsan átalakítottak egy jövedelmező ARRANGEMENT központnak. Shinsoo konfliktusai a nyugati birodalomban vannak és a kereskedelmi út veszélyes lett. Amikor felismerték a Metin kövek fenyegetését, a kereskedők felfegyverezték magukat.
A céljuk: Megvédi magukat a nyugati támadásoktól, újra megnyitni a kereskedelemi utat és újralapitani a korábbi birodalmat a császáruk vezetése alatt.