Metin2 Története

A kezdeti időkben az egész kontinens egyetlen birodalomként volt egységes. A lakosság békésen élt az Imperial hatósággal együttműködve. De egy nap, az égből egy hatalmas Metin kő alakjában, a birodalmat elárasztotta a fenyegetettség. A kő becsapódását követően, megváltozott a kontinens földrajzi és éghajlati viszonyai, az állatok és az emberek a Metin kövek irányítása alá kerültek. Pusztító teremtményekké váltak. Kegyetlen és torz szörnyekké mutálódtak. Sok embert ölt meg a halálos betegség és haláluk után, és véres élőhalottakként bolyonganak örökké a megbüntetett kontinens elátkozott területén.
A káosz okozta őrület hozta a korábbi egységes birodalom feloszlását és három kisebb birodalomra szakadtak a kontinens peremén, akik ellenségekké váltak egy nap. A kontinens központja, ahol a Metin kő esett alá az égből, ott lakik a legtöbb rémisztő teremtmény. De még mindig kisebb kövek esnek az égből a birodalmak különböző pontjaira.
Az elborzasztó tény, hogy a Metin Stone hatalma egyre növekszik, a Sárkány istent arra kényszerítette, hogy a szétesett birodalom mellé szegődjön. Erejét a lakosság segítésére fordítja és közös erővel megpróbálják megállítani a Metin Stone növekvő uralmát a föld felett.
Legyél a Sárkány isten szövetségese, és győzd le a Metin kövek hatalmát. Állítsd meg a birodalom pusztulását és alapítsd újra vezetése alatt.